Bildbeställning

De flesta bilderna på hemsidan går att beställa. Priser skiljer beroende på format och användningsområde. Du är välkommen att höra av dig!

I priset ingår moms men fraktkostnad tillkommer. Observera att beställningen är bindande. Leverans tar cirka två veckor. Beställning sker via mail eller telefon. Har du andra önskemål är du välkommen att kontakta mig. Samtliga bilder är fotade av Kattis Strömgren.

Öregrund i vinterskrud Öregrund i vinterskrud

Vinter i Öregrund. Panoramabild i flera storlekar och prisklasser.
Minsta storlek 33x10 cm. Pris 500 kr.

25 procent av varje såld bild av följande printar doneras till att rusta upp Nepal eftter jordbävningen 2015.

Hunden i Tengboche Hunden i Tengboche

Vilande hund i munkklostret Tengboche, Himalaya Nepal. Storlek 30,5x40,7 cm. Pris 2000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i 5 exemplar.ryckt i C-print på papper i hög kvalitet i de angivna storlekarna.

Lugnet i dalen Lugnet i dalen

Klostret i Tengboche är världens högst belägna munkkloster på 3871 meters höjd, Himalaya. Storlek 30,5x40,7 cm. Pris 2000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i 5 exemplar. Tryckt i C-print på papper i hög kvalitet.

Munkarna i Tengboche Munkarna i Tengboche

 Mani Rimdu-festival i Tengboche, Himalaya. Panorama i storlek 69x29 cm. Pris 3000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i 5 exemplar. Tryckt i C-print på papper i hög kvalitet.

Mount Everest Mount Everest

Panoramavy över Mount Everest, Nepal i storlek 69x29 cm. Pris 3000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i 5 exemplar.Tryckt i C-print på papper i hög kvalitet.

Tenzig-Hillary airport Tenzig-Hillary airport

En av världens farligaste flygplatser finns i Lukla, Nepal på 2860 meters höjd med en landningsbana som är 480 meter lång. På grund av den tunna luften måste inflygningshastigheten vara hög.
Storlek 30,5x40,7 cm. Pris 2000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i fem exemplar. Tryckt i C-print på papper i hög kvalitet.

Steniga stigar Steniga stigar

Jopkyo påminner om yak (eller nak som hondjuret heter) men har tunnare päls och lever på lägre höjd i Himalaya. Storlek 30,5x40,7 cm. Pris 2000 kr. Bilden är signerad och trycks endast i 5 exemplar. Tryckt i C-print på papper i hög kvalitet.